The cost of shipping to Italy is 6€, free above 39€.

  • Salty

Rigatoni Pistachio Pesto, Dried Tomatoes and Mozzarella

Rigatoni Pistachio Pesto, Dried Tomatoes and Mozzarella Recipe
DIFFICULTY:
Easy
PORTIONS:
N/A
PREPARATION:
Prep Time5 mins
COOKING:
Cook Time10 mins
TOTAL:
Total Time15 mins

Vote:

Rating0.0

INGREDIENTS

 320 g rigatoni
 190 g Pistì pistachio pesto
 2 mozzarelle
 8 sun-dried tomatoes
 salt to taste
 olio extra vergine d'oliva qb

IN THIS RECIPE

the Preparation

Taking a Step
1

Selezioniamo gli ingredienti ed iniziamo!

Taking a Step
2

È un piatto molto semplice e veloce. Tagliare a dadini la mozzarella e i pomodori secchi a listarelle. Cuocere i rigatoni in acqua salata.

Taking a Step
3

A cottura al dente, scolate la pasta e condite con il pesto la mozzarella e i pomodori secchi.

Taking a Step
4

Servire il piatto caldo. Siamo certi che vi piacerà e che lo riproporrete diverse volte in estate!

YOU MIGHT ALSO LIKE

Submit your review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Pistì - Ancient Flavours of Etna S.r.l.
Average rating:  
 0 reviews